Στο Μουντιάλ Σερβία και Ισλανδία (vids)

Με γκολ του Πρίγιoβιτς η Σερβία νίκησε 1-0 τη Γεωργία και προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2018, όπως και η Ισλανδία, για 1η φορά στην ιστορία της! Στα μπαράζ Ιρλανδία και Κροατία (videos).

Ο Αλεκσάντρ Πρίγιοβιτς πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την εθνική Σερβίας και της χάρισε τη νίκη επί της Γεωργίας με 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ

μπήκε στο 61ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και με τρομερή προβολή στο 74' άνοιξε το σκορ στο Βελιγράδι. Πάντως, αν το ματς είχε λήξει 0-0 και πάλι η Σερβία θα είχε προκριθεί, καθώς η Ιρλανδία νίκησε 1-0 στην Ουαλία.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το γκολ του Πρίγιοβιτς δεν ήταν... πρόκρισης, καθώς θα μπορούσαν τα δεδομένα στο Κάρντιφ να αλλάξουν.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είδε απ'την εξέδρα την Ουαλία να βγαίνει-νοκ, ενώ το "διπλό" της Ιρλανδίας την έστειλε στα μπαράζ, κάτι που κατάφερε και η Κροατία, καθώς νίκησε στην Ουκρανία με τέρματα του Άντρεϊ Κράμαριτς.

Πάνω απ'την Κροατία φυσικά τερμάτισε η Ισλανδία (κορυφή) και προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε 2-0 το Κόσοβο.

Με γκολ του Καντρέβα η Ιταλία νίκησε 1-0 στην Αλβανία, και με γκολ του Ιγιαραμέντι η Ισπανία νίκησε 1-0 στο Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα