Στο μικροσκόπιο η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ! (videos)

Στη δεύτερη της προσθήκη προχώρησε η ΑΕΚ Λάρνακας το πρωί της Τρίτης, με την ομάδα του Κρίστιανσεν να ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ντάνιελ Μόισοφ. Ο Σκοπιανός με 1.90 ύψος και βάρος 80kg, θα ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, εκεί που ο Τσάβι Ρόκα έκρινε ότι ήθελε ενίσχυση η ομάδα.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Ντάνιελ Μόισοφ (pics)

Συμπαίκτης με Ποτέ

Αν και φτάσαμε 19 του μήνα για να ανακοινώσει η ΑΕΚ τη δεύτερη

της προσθήκη, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι είναι πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αδιαμφησβήτητα έρχεται Κύπρο με συστάσεις από τον Μίκαελ Ποτέ, που στην Τουρκία ήταν συμπαίκτες.

Από την 1η Ιανουαρίου είχε μείνει ελεύθερος από την Αντάνα Ντέμιρσπορ στην οποία είχε πάει ως ελεύθερος από τη Λιρς Βελγίου, στην οποία Λιρς ήταν συμπαίκτης με τον Καρίμ Χαφέζ της Ομόνοιας. Μπορεί ο Μόισοφ ν’ αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό ακρόμ όμως κάνοντας μία περιήγηση στο διαδίκτυο, είδαμε τον ποδοσφαιριστή και σε ρόλο τερματοφύλακα και σε ρόλο… επιθετικού έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ. Το σημαντικότερο στοιχείο στο βιογραφικό του είναι η δράση του στην Εθνική ομάδα.

Με την πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι το στυλ παιχνιδιού τους είναι παρόμοιο μ’ αυτό του αρχηγού της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά, ο οποίος Καταλά υπενθυμίζουμε είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Δείτε σε videos τον Μόισοφ σε δράση και σε ρόλο… τερματοφύλακα!

Keywords
Τυχαία Θέματα