Στο Μαξίμου σήμερα οι τέσσερις καναλάρχες

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, θα έχουν σήμερα (5/9/16) στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

Στο ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών αναφέρεται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη, εφ΄όλης της ύλης, που έχει παραχωρήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

και δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ' αυτήν μπορείτε να πείσετε στ' αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν;» αναφέρει μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού καλούνται να καταβάλουν άμεσα στο Δημόσιο 82 εκατ. ευρώ, ενώ θα ελεγχθούν εξονυχιστικά τα «πόθεν έσχες».

Οι τέσσερις νικητές, με σειρά πλειοδοσίας, είναι:

Ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου με 43,6 εκατ. ευρώ.Το σχήμα του Ιωάννη-Βλαδήμιρου Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ.Ο όμιλος ΑΝΤ1 του Μίνωα Κυριακού με 75,9 εκατ. ευρώΤο σχήμα ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη με 73,9 εκατ. ευρώ.

Δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια οι εν λειτουργία σταθμοί, STAR και ALPHA, όπως και το MEGA και το Ε, που δεν συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα