Στο γκρουπ της επιβίωσης

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες της Κυριακής του Β’ γκρουπ εκεί όπου θα κριθεί και ο υποβιβασμός στην Β’ Κατηγορία.

Δυο ομάδες στο τέλος του πρωταθλήματος θα μας αποχαιρετήσουν για την μικρότερη κατηγορία με την ΑΕΛ όπως είναι τα δεδομένα να είναι η άνετη του ομίλου. Όχι γιατί νιώθει άνετα λόγω της βαθμολογίας της αλλά από θέμα ποιότητας είναι η καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες και αν κινδυνέψει θα είναι η μεγάλη έκπληξη.Αντίπαλο των Λεμεσιανών θα είναι η Δόξα. Η ομάδα του Νίκου Αντρέου πλέον έχει σαν στόχο την παραμονή

της στην Α’ κατηγορία και σίγουρα θα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Πάντως μέσα στο Μακάρει η ομάδα της Δόξας γνώρισε την συντριβή στον πρώτο γύρο με 4-0 ενώ στο Τσίρειο έμεινε στο 0-0. Από την 7η θέση ξεκινά η ΑΕΛ με 30 βαθμούς στην 12η και τελευταία θέση του ομίλου η Δόξα με 14.Παιχνίδι σταθμός και για τις δυο ομάδες θα διεξαχθεί στο Τάσος Μάρκου. Η Αγία Νάπα φιλοξενεί την Νέα Σαλαμίνα με τη νίκη να είναι μονόδρομος και για τις δυο ομάδες. Αν καταφέρουν οι «πορτοκαλί» και κερδίσουν τους «ερυθρόλευκους» θα τους «πιάσουν» στη βαθμολογία ενώ αν γίνει το αντίθετο τότε η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει διαφορά ασφαλείας από την ομάδα της Αγίας Νάπας. Πάντως η προϊστορία των δυο ομάδων φέτος δεν ανέδειξε νικητή αφού και στις δυο περιπτώσεις είχαμε ισοπαλία. 1-1 στο Τάσος Μάρκου και 0-0 στο Αμμόχωστος. Στην 9η θέση η Νέα Σαλαμίνα με 19 βαθμούς και στην 11η θέση με 16 η Αγία Νάπα.Τέλος στο Δασάκι της Άχνας ο Εθνικός φιλοξενεί τον Οθέλλο Αθηένου. Η προσφυγική ομάδα με νίκη θα νιώθει πιο άνετα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού θα αφήσει την ομάδα του Οθέλλου πίσω της για τα καλά. Η διαφορά θα αυξηθεί στους εννέα βαθμούς και θα είναι ένα καλό μαξιλαράκι για τη συνέχεια. Από την άλλη ο Οθέλλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μπει δυναμικά στο κόλπο της παραμονής. Αν κερδίσει θα φτάσει στους 19 βαθμούς και σίγουρα θα μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία. Από την 8η θέση και με 22 βαθμούς ξεκινά την προσπάθεια του ο Εθνικός Άχνας από την από την 10η ο Οθέλλος με 16. Στους αγώνες της πρώτης φάσης ο Εθνικός κέρδισε την ομάδα του Οθέλλου με 2-1, με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων να ολοκληρώνεται 0-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα