Στο δικαστήριο την Δευτέρα ο Κριστιάνο

Το πρωί της Δευτέρας (31/7) θα εμφανιστεί στο δικαστήριο Pozuelo de Alarcon ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να καταθέσει σχετικά με τα 14,7 εκατομμυρία ευρώ που φέρεται να απέκρυψε από την ισπανική Εφορία.

Η ακρόαση της υπόθεσης του Κριστιάνο Ρονάλντο αύριο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και όταν ο Πορτογάλος διεθνής ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, θα προβεί σε επίσημες δηλώσεις.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται από τις Αρχές ότι έχει δημιουργήσει μια εταιρεία

με σκοπό την απόκρυψη 14,7 εκατομμυρίων και έτσι του έχουν αποδοθεί κατηγορίες που αφορούν τέσσερα αδικήματα κατά του Υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας μεταξύ των ετών 2011 και 2014.

Η υπερασπιστική γραμμή του 32χρονου άσου στηρίζει τα επιχειρήματά της στο γεγονός ότι τα έσοδα από τα δικαιώματα της εικόνας του ποδοσφαιριστή ελήφθησαν, στην πλειοψηφία τους, εκτός Ισπανίας και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να αποπληρωθούν στη χώρα διαμονής του.

Να σημειωθεί ότι έχει εκπονηθεί σχετική έρευνα, στην οποία διαπιστώθηκε ότι μόνο το 6,1% των εισοδημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχεται από την Ισπανία.

Τα αποτελέσματα βασίζονται στους followers του Πορτογάλου στα social media. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι το 98% των ακολούθων του στο Facebook και το 91% των αναφορών στο όνομά του στο Twitter γίνονται από άτομα εκτός Ισπανίας.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι τα brands που πληρώνουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό για να χρησιμοποιούν το όνομά του, είναι παγκοσμίου βεληνεκούς με δραστηριότητες σε πολλές χώρες, και το 96% των επενδύσεων που συνδέονται με τον ποδοσφαιριστή γίνονται εκτός της Ιβηρικής χερσονήσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα