Στις 2 Μαρτίου η δίκη των δύο προσώπων για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 2 Μαρτίου παραπέμφθηκαν ο 33χρονος και η 29χρονη, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε σχέση με 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και ακολούθως παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 2 Μαρτίου του 2022. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 33χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 2η

Μαρτίου του 2022 που θα προσαχθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ενώ για την 29χρονη αναμένεται να αποφασίσει αύριο αν θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση.

Τα δύο πρόσωπα φέρονται να εμπλέκονται σε 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών και δύο κλοπών οχημάτων καθώς και κατοχής χειρομβομβίδας και αριθμού φυσιγγίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μεταξύ των ανευρεθέντων υπάρχει μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, ασημικών και άλλων κοσμημάτων, ρολόγια χειρός, συλλεκτικά νομίσματα, κινητά τηλέφωνα και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μεταξύ τους και tablet, φωτογραφικές μηχανές, μία τηλεόραση, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, τσάντες και γυαλιά ηλίου, καθώς και ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία. 

Η εν λόγω περιουσία βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022, κατά τη διάρκεια έρευνας σε κατοικία στην επαρχία Πάφου, όπου διέμενε 33χρονος. Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία του 33χρονου και 29χρονης που επίσης διέμενε στην κατοικία.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα