Στήριξη Ζιντάν σε Ρονάλντο μετά τις αποδοκιμασίες

Με τη Ρεάλ να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, και να παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν, θα περίμενε κανείς ότι οι «τριγμοί» από τις διαδοχικές ισοπαλίες στα τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου θα είχαν σταματήσει.

Όμως, σε έναν οργανισμό που έχει συνηθίσει να αποζητά την τελειότητα, τέτοιες... πολυτέλειες δεν υπάρχουν. Το τελευταίο δείγμα ήταν κάποιες («χλιαρές») αποδοκιμασίες προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο κυριακάτικο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου οι «μερένγκες»

επικράτησαν πολύ δύσκολα (2-1) και έμειναν μόνοι πρώτοι, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Ατλέτικο από τη Σεβίλη.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος σταρ μοιάζει να βρίσκεται ακόμη μακριά από τον καλό εαυτό του και μάλιστα συμπλήρωσε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια «άσφαιρος», κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην επταετή θητεία του στη Ρεάλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, πάντως, τον στήριξε δημόσια και δήλωσε σίγουρος ότι σύντομα ο Ρονάλντο θα αποκαταστήσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. «Δεν καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες, αλλά έχω αποδοκιμαστεί κι εγώ. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος ζητά πολλά από τους παίκτες. Ο Κριστιάνο το ξέρει αυτό και δεν τον προβληματίζει. Φυσικά θα προτιμούσα να βάζει 2-3 γκολ σε κάθε αγώνα, αλλά δεν ανησυχώ, γιατί ξέρω ότι θα συμβεί» δήλωσε ο τεχικός της Ρεάλ, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Κουλτουράλ Λεονέσα, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του κυπέλλου Ισπανίας. Ξεκαθάρισε δε ότι, τόσο ο Ρονάλντο όσο και οι Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, θα συνεχίζουν να είναι βασικοί, εφόσον είναι υγιείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα