Στην Κύπρο την Κυριακή ο Kosachev

Στην Κύπρο για επίσκεψη εργασίας καταφθάνει την Κυριακή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Konstantin Kosachev.

Τον κ. Kosachev συνοδεύει ο Ανώτερος Σύμβουλος στο Γραφείο της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Άνω Βουλής, Kirill Kozhevnikov.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Ρώσος

αξιωματούχος και η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων, Σκεύη Κούτρα-Κουκουμά, θα έχουν συνάντηση εργασίας, ως Συνεισηγητές έκθεσης και προσχεδίου Ψηφίσματος της Μόνιμης Επιτροπής της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (IPU) για την Ειρήνη και τη Διεθνή Ασφάλεια, με τίτλο «Ο ρόλος των κοινοβουλίων στην πρόληψη εξωτερικών παρεμβάσεων στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων κρατών».

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με γεύμα εργασίας, που θα παραθέσει η κ. Κουκουμά.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο κ. Kosachev θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη και θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Κύπριος ομόλογός του, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κ. Kosachev αναμένεται να αναχωρήσει από την Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας, 5 Δεκεμβρίου 2016.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα