Στην κατάψυξη! Πώς θα είναι ο καιρός εως την Τρίτη

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως και καταιγίδα ενώ σταδιακά θα υπάρξει αισθητή βελτίωση. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται αρχικά να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη

μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους μηδέν βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 3 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα αρχικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και αργότερα βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το διήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα