Στην Ανδόρα η Εθνική

Στην Ανδόρα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών ενόψει του αυριανού αγώνα με την Εθνική ομάδα της χώρας (21:45, ΡΙΚ).

Ο αγώνας είναι για την 6η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2016 και μοναδικός στόχος της Εθνικής μας είναι η νίκη που θα την ανεβάσει στους 9 βαθμούς, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν το Φθινόπωρο.

Στις 20:00 (ώρα Κύπρου) η Εθνική θα προπονηθεί στο Εθνικό

Στάδιο της Ανδόρας που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη τύπου της Εθνικής μας στην παρουσία του προπονητή και του αρχηγού της Εθνικής Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Τζέισον Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Αντωνιάδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης , Γρηγόρης Κάστανος, Βίνσεντ Λαμπάν, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα