Στην αναμονή για την wild card ο Αχιλλέως! (videos)

Στην αναμονή για την Wild Card ο Κύπριος Ολυμπιονίκης μας στο σκητ Γιώργος Αχιλλέως… Με κύριο θέμα τους Ολυμπιακούς του Ρίο, το πρωινό της Δευτέρας ο Γιώργος Αχιλλέως παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας. Ο ίδιος αρχικά μας είπε τους στόχους του 2016, τις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος, για το πώς ήταν η χρονιά που μας πέρασε για τον ίδιο και για το πόσο τον ανησυχεί αυτή η κατάσταση που βρίσκεται στην «πρίζα»

για την wild card που θα του δώσει το εισιτήριο για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Στη μία θέση που είχε η ομοσπονδία, αποφασίστηκε ότι θα λάβει μέρος ο Αντρέας Χάσικος.

«Αν συνεχίσω την καλή σεζόν με μέσο όρο 122-123, τότε ίσως η ομοσπονδία πιεστεί περισσότερο και μου δώσει την κάρτα. Με επηρεάζει σαφώς αυτή η κατάσταση, όμως αυτοί είναι οι κανονισμοί και πρέπει να τους τηρούμε. Η ομοσπονδία μου έστειλε επιστολή στην Παγκόσμια ομοσπονδία για την wild card και περιμένουμε μέχρι τέλη Μαρτίου για να μας απαντήσουν».

Η χρονιά για τον Αχιλλέως θα αρχίσει στις 12-13 Μαρτίου στο Cyprus Grand Prix στο σκοπευτήριο της Λευκωσίας, ενώ μια εβδομάδα μετά στον ίδιο τόπο θα διεξαχθεί το πρώτο από τα τέσσερα ετήσια Παγκόσμια Κύπελλα της ISSF. Μετά, στα μέσα Απριλίου θα ταξιδέψει στο Ρίο για το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο και test event της Ολυμπιάδας, ενώ θα αγωνιστεί και στα άλλα δύο Παγκόσμια Κύπελλα σε Σαν Μαρίνο και Μπακού τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα