«Στην άκρη τα όνειρα»

Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αφήνουμε στην άκρη για την ώρα τα όνειρα τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. Πως βλέπουν την επόμενη μέρα στην Κυρία αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Οι δηλώσεις:

Η επόμενη μέρα: «Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση. Η νίκη ήταν απαραίτητη για εμάς και αυτό πήραμε. Βρήκαμε τους τρόπους σκοράραμε δυο φορές και πήραμε την ουσία. Απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος βάζει αρκετά δύσκολα σε αντιπάλους. Η ομάδα μας αποκτά χαρακτήρα και δείχνει ότι σιγά-σιγά να παίρνει και την εμπειρία

που χρειάζονται»

Για τους στόχους: «Νομίζω ότι πρέπει να βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Πρέπει να βλέπουμε και το βάθος στην ομάδα στην οποία δεν υπάρχει για τα υπόλοιπα 14 παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για τη συνέχεια. Να κλειδώσουμε την εξάδα να κυνηγήσουμε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη συνέχεια το κύπελλο. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι σε μια κλωστή. Να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να αφήσουμε τα όνειρα»

Για τον επαναληπτικό με τον Διγενή Ορόκλινης: «έχουμε αν σχετικό προβάδισμα. Θέλουμε δεύτερη νίκη. Είμαστε μόνο με νίκες μέσα στο 2015 και θέλουμε να πετύχουμε και δεύτερη νίκη. Θέλουμε τον κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο να πάρουμε τη νίκη πρόκριση και ακολούθως να ασχοληθούμε με το ντέρμπι με την Νέα Σαλαμίνα»

Για Μακρή και Γκονσάλβες: «Ο Μακρής για άλλη μια φορά εκμεταλλεύτηκε στην ασιστ. Ήταν την σωστή ώρα στον σωστό τόπο για να σκοράρει. Δουλεύουν όλοι με τον σωστό τρόπο και έρχονται τα γκολ. Όσο αφορά στον Γκονσάλββες, τώρα έρχεται στην ομάδα και αφού σκόραρε είναι θετικό. Σίγουρα θέλει ακόμη χρόνο να προσαρμοστεί στην ομάδα για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες του»

Για το οικονομικό: «Περιμένουμε και από τον κόσμο ο οποίος έχει αγκαλιάσει από την αρχή την προσπάθεια αυτή. Αναγνωρίζει την ειλικρίνεια και την σκληρή δουλειά που γίνεται. Η αλήθεια είναι πως πέσαμε έξω στα έσοδο μας στη φετινή χρονιά. Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα ποσά στα ταμεία της ομάδας. Οπόταν επειδή τα έξοδα είναι εκεί θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπους και μαζί με τον κόσμο μας να καταφέρουμε να βγάλουμε ένα θετικό πρόσημο στη φετινή χρονιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα