Στην αεροπορική βάση Ιντζιρλίκ θα χτυπούσε η ISIS

Στην αεροπορική βάση Ίντζιρλικ της Τουρκίας σχεδίαζε να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ομολογία τζιχαντιστή, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις μυστικές υπηρεσίες του Ιράκ, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την ομολογία του, η τρομοκρατική οργάνωση του ανέθεσε να παρακολουθεί τις κινήσεις στη βάση Ιντζιρλίκ και να κάνει επίθεση αυτοκτονίας.

Στο μεταξύ, στην περιοχή Πέντικ της Κωνσταντινούπολης, πολίτες συνέλαβαν κάποιον που έμοιαζε με τον φερόμενο ως δράστη

της επίθεσης του Ρέινα και τον χτύπησαν, ανεβάζοντας και τις εικόνες και στο διαδίκτυο. Τελικά μεταφέρθηκε στην ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ο δράστης και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα συνελήφθη και εκείνος που είχε στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα του Ρέινα πέντε λεπτά πριν την επίθεση που έλεγε “Έμειναν πέντε λεπτά για την πάλη”. Πρόκειται για ένα άτομο με το ψευδώνυμο Woo George. Συνελήφθη από το σπίτι του στην Ντούζτζε.

Ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μπεσινκτάς Αντριάνο, έπειτα από την επίθεση στο Ρέινα, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Τουρκία και ήδη έστειλε την οικογένειά του στην Ισπανία. Ο Αντριάνο είχε πάρει μεταγραφή στη Μεπσινκτάς στην αρχή της σεζόν από την Μπαρσελόνα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα