Στη Θεσσαλονίκη για Ηρακλή και ΠΑΟΚ ο Σκίμπε

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, για να παρακολουθήσει τους αγώνες ρεβάνς των Ηρακλή και ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας έχοντας στραμμένο το βλέμμα στους υποψήφιους διεθνείς.



Ο

Γερμανός τεχνικός θα είναι μεθαύριο (13/1) στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Βέροια και θα παρακολουθήσει πολύ προσεκτικά τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον «Γηραιό» και, ήδη, είναι στις επιλογές του Σκίμπε.

Μία ημέρα αργότερα (14/1) ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα βρεθεί στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καλλονή, προκειμένου να «τσεκάρει» την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν από τον «Δικέφαλο».

Κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη ο Σκίμπε θα συναντηθεί με τους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές των δύο συλλόγων, την επομένη των αγώνων τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας που θέλει να αναπτύξει με τα σωματεία για την καλύτερη δυνατή σύνδεσή τους με την Εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα