Στη δημοσιότητα επιστολή για ζήτημα διορισμών μετά τη λύση

Στη δημοσιότητα επιστολή της ε/κ πλευράς, με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2015, στην οποία αναγράφονται οι προκαταρκτικές θέσεις σε σχέση με τους διορισμούς μεταβατικών αξιωματούχων μετά τη λύση, έδωσε το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με την Άννα Κουκκίδη, "είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη δημοσιότητα το έγγραφο σχετικά με τους διορισμούς βουλευτών και άλλων αξιωματούχων από τους κ. Ακιντζί και Αναστασιάδη".

Διαβάστε σχετικά: Διαμάχη για τους διορισμούς αξιωματούχων μετά τη λύση

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Επειδή

η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να παραπλανήσει τον λαό σχετικά με την υποχώρηση Αναστασιάδη για διορισμό αξιωματούχων και βουλευτών από τον ίδιο και τον κ. Ακιντζί, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη δημοσιότητα την επιστολή του Προεδρικού Μεγάρου προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ημερομηνίας 7 Οκτωβρίου 2016, και το επισυναπτόμενο σε αυτήν έγγραφο, που αποδεικνύουν ότι:

1.Καταπατούνται οι αρχές της δημοκρατίας και μάλιστα στην πιο κρίσιμη, αρχική φάση της εφαρμογής της λύσης.

2. Επιβεβαιώνεται ο ρόλος Συμπροέδρου που ο κ. Αναστασιάδης έχει αποδώσει στον κ. Ακιντζί.

3. Επιβεβαιώνεται η κατάργηση της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και, ως αποτέλεσμα αυτής της κατάργησης, επινοείται η εκχώρηση εξουσιών στο πρόσωπο του κ. Ακιντζί και στο πρόσωπο του κ. Αναστασιάδη.

Υ.Γ. Θα διαπιστώσετε ότι στην επιστολή του Προεδρικού Μεγάρου, 7 Οκτωβρίου 2016, ο κ. Παπαδόπουλος προσφωνείται ως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, προφανώς εκ παραδρομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα