«Στείλαμε μια προσφορά πριν μια εβδομάδα, αλλά…» (ηχητικό)

Η μετεγγραφική περίοδος άνοιξε και επίσημα και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν τα νεότερα γύρο από τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

Μιλώντας όμως στο Ράδιο Πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος επανέλαβε για ακόμα μια φορά πως δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό στα της ενίσχυσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Στείλαμε προσφορά πριν από μια εβδομάδα σ’ έναν ποδοσφαιριστή αλλά

πλέον δεν υφίσταται».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των "γαλαζοκιτρίνων" τόνισε πως υπάρχει η άνεση για να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις, ενώ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έρχεται στην Κύπρο για να διαπραγματευτεί την αγορά του Πιέρου Σωτηρίου.

Αναλυτικά:

Για το δημοσίευμα που θέλει τον ΠΑΟΚ να κλείνει τον Σωτηρίου. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την κάθοδο ανθρώπου του ΠΑΟΚ για κατ’ ιδίαν επαφές;

«Είναι δυνατό να έρχεται στην Κύπρο ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και να μην μίλησε προηγούμενος με τον ΑΠΟΕΛ; Φαίνεται ότι πουλά και ελκύει. Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ είπε πριν μιας εβδομάδα ότι δεν υπάρχει καμία κρούση και ότι δεν παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής με βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και καμία ενημέρωση. Ούτε ανεπίσημη κρούση. Δεν εκφράστηκε ενδιαφέρον από καμία ομάδα για τον Σωτηρίου».

Είπατε δεν παραχωρείται στην υφιστάμενη μετεγγραφική περίοδο. Αν έρθει μια δελεαστική πρόταση δεν θα την συζητήσετε;

«Αν υπάρχει πρόταση θα το συζητήσουμε. Αν έρθει μια πρόταση με ένα ποσό που δεν μπορούμε να αρνηθούμε και να είναι και ο προορισμός που θέλει ο ποδοσφαιριστής, ναι θα το συζητήσουμε. Αλλά δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή».

Στα υπόλοιπα μετεγγραφικά σημείωσε πως: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στείλει σε κανένα ποδοσφαιριστή συμβόλαιο. Στείλαμε μια προσφορά πριν από μια εβδομάδα, η οποία πλέον δεν υφίσταται. Επαναλαμβάνω ότι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο».

Υπάρχει κάποια προτεραιότητα;

«Δεν υπάρχει κάποια προτεραιότητα. Το να θέλεις να εξυπηρετήσεις πρώτα το νούμερο ένα και μετά το νούμερο δύο δεν μπορεί να ισχύσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να τρέχει».

Αν πετύχουν οι μετεγγραφές όπως πέρσι…

«Είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο σκοπός της επιτροπής προγραμματισμού. Η επιτροπή αξιολογεί περιπτώσεις, και με την πολυτέλεια του ρόστερ αυξάνονται και οι πιθανότητες για να πετύχουν».

Ένα σχόλιο για το παιγνίδι με την Αναγέννηση. Πάτε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα…

«Θα έλεγα ότι είναι ιδανικές οι συνθήκες για το θέμα τα ων επιλογών του προπονητή. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να αρχίσουμε με το δεξί την χρονιά. Η Αναγέννηση απέδειξε ότι βάζει δύσκολα σε όλους του αντιπάλους και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και σοβαροί αν θέλουμε να κατακτήσουμε το τρίποντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα