Στεφάνου: Η απάντηση για το εάν έλαβε εισφορά το ΑΚΕΛ από Λίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το δημοσίευμα σχετικά με την εισφορά 100.00 ευρώ από τον Νίκο Λίλλη στο ΑΚΕΛ, μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέφανος Στεφάνου

Οι τελευταίοι που δικαιούνται να κουνούν το δάχτυλο σε άλλα κόμματα είναι ο Συναγερμός, επί των δικών του ημερών και της Κυβέρνησης του, διασύρει την Κύπρο διεθνώς για τη διαπλοκή και

τη διαφθορά για το θέμα των χρυσών διαβατηρίων. Του οποίου, συνέχισε η διαφθορά έχει ονοματεπώνυμο. 

Εάν για το ΑΚΕΛ λένε ότι είναι βουτηγμένο στη διαφθορά γιατί ο Λίλλης έδωσε 100.000 ευρώ, αυτοί πήραν τις 350.000 από την Focus που ακόμη δεν μάθαμε που πήγαν, τι έκαναν και γιατί το έκαναν, ο καθένας να δει τα δικά του, σημείωσε. 

Διαβάστε επίσης: Η εισφορά 100χλδ του Λίλλη στο ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ:«Διαχρονική διαφθορά ΑΚΕΛ»

Όπως παραδέχθηκε, υπήρχαν στο παρελθόν κακές πρακτικές οι οποίες απαξιώθηκαν από τους πολίτες πρώτα και μετά από τα κόμματα. 

Κληθείς να απαντήσει εάν το ΑΚΕΛ έλαβε αυτό το ποσό από τον κ. Λίλλη, ο κ. Στεφάνου σημείωσε «αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για ένα θέμα 8 χρόνια πριν, πρέπει να πας πίσω να ψάξεις, εμείς τότε δεν είμασταν στην ηγεσία για να ξέρουμε, αλλά ρωτήσαμε κι εμείς τον Βενιζέλο Ζαννέτο όπως τον ρώτησε και ο «Πολίτης» και απάντησε ότι δεν θυμάται για τότε. Πρέπει να πάμε πίσω να ψάξουμε». 

Keywords
Τυχαία Θέματα