Σταθμός ρεκόρ για την Nissan και το Leaf

Η Nissan έφτασε σε ένα σημαντικό σταθμό-ρεκόρ αυτόν τον μήνα, καθώς το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο, που οδηγείται από περισσότερους από 180.000 λάτρεις των EV σε όλη την Ευρώπη, φτάνει τα δέκατα γενέθλιά του. Πρόκειται για το Nissan LEAF που, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ιδιοκτήτες του απέτρεψαν συνολικά 2,5 εκατομμύρια τόνους

CO2 το χρόνο από το να μπουν στην ατμόσφαιρα μας.

Καθώς η χωρητικότητα και η απόδοση της μπαταρίας του συνεχίζουν να βελτιώνονται, το Nissan LEAF έχει προσελκύσει τη μεγαλύτερη και πιο πιστή κοινότητα οδηγών παγκοσμίως. Οι ιδιοκτήτες έχουν ταξιδέψει συλλογικά περίπου 16 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από την κυκλοφορία του. Αυτό επιβεβαιώνει εκ νέου την αποστολή της Nissan να προσφέρει ένα πιο βιώσιμο και καθαρότερο μέλλον. Ο συνολικός αριθμός των LEAF που πωλήθηκαν παγκοσμίως απέτρεψε με επιτυχία 2,5 εκατομμύρια τόνους εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) από το να εισβάλουν στο περιβάλλον. Θα χρειαζόμασταν σχεδόν 100.000.000 δέντρα για να αφαιρέσουμε αυτήν την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρά μας εάν είχαν απελευθερωθεί απευθείας.
Εξοπλισμένο με σύστημα μετάδοσης μηδενικών εκπομπών, το LEAF βελτιστοποιείται από την αρχή, παρέχοντας μια πλήρως ηλεκτροκίνητη εμπειρία οδήγησης. Αντανακλώντας το γρήγορο LEAF NISMO RC που ενέπνευσε, το LEAF προσφέρει στιγμιαία ροπή και συναρπαστική ισχύ, επιταχύνοντας από 0 έως 100 km σε 6,9 δευτερόλεπτα. Κατά μέσο όρο, μπορεί να αναπαράγει 744 kWh καθαρής ενέργειας κάθε χρόνο καλύπτοντας 18.000 χιλιόμετρα - αρκετά για να τροφοδοτήσει ένα κινητό τηλέφωνο για 372 χρόνια. Όσο αφορά τον εορτασμό των 10 χρόνων, η Nissan και η UEFA Champions League Trophy Tour φέρνουν ενθουσιασμό και χαρά σε ορισμένους τυχερούς ιδιοκτήτες LEAF που θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν το UCL Trophy στο σπίτι τους και να απολαύσουν μια εικονική ανταλλαγή με πρεσβευτές της UEFA, όπως ο θρύλος Clarence Seedorf. Από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, το UCL Trophy θα ταξιδεύσει στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο
Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η Nissan παρουσίασε το all-electric crossover coupe Ariya. Το Ariya ενσωματώνει τα δυνατά σημεία της Nissan στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες και σχεδιασμό της Nissan Intelligent Mobility. Το Ariya είναι ένα βασικό μοντέλο στο σχέδιο μετασχηματισμού Nissan NEXT της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο η Nissan σχεδιάζει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως έως το 2023, συμπεριλαμβανομένων των EV και οχημάτων με ηλεκτροκινητήρες e-POWER.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Nissan καλέστε στη New Nissan Cyprus, στο Παγκύπριο αριθμό 77777220.

Keywords
Τυχαία Θέματα