Στα σχολεία του Αγρού ο Υπουργός Παιδείας

Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και το Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού, το οποίο είναι εξατάξιο και στεγάζει και Τμήμα Ξενοδοχειακών, επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, ο οποίος παρακάθισε σε συσκέψεις με όλους τους αρμόδιους φορείς των σχολείων αυτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τις συσκέψεις ο κ. Καδής διαβεβαίωσε ότι αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτεία η στήριξη των σχολείων

της υπαίθρου και συζήτησε με τους παρευρισκόμενους ζητήματα που άπτονται της πολιτικής του Υπουργείου του. Συζητήθηκαν επίσης θέματα υποδομής και στελέχωσης των σχολείων. Με ικανοποίηση, όπως αναφέρεται, διαπιστώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο λειτουργίας των σχολείων και ότι τα έργα υποδομής που βρίσκονταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Παράλληλα, αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΠ, έχουν δρομολογηθεί νέα έργα στα σχολεία, τα οποία θα τα καταστήσουν πιο λειτουργικά και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Ο Υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τις διευθύνσεις και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Η επίσκεψη του κ. Καδή στον Αγρό, σημειώνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για συστηματική επαφή με εκπαιδευτικούς γονείς και μαθητές από τα σχολεία ολόκληρης της Κύπρου και ιδιαίτερα από αυτά της υπαίθρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα