Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός

Στα κατεχόμενα βρίσκεται ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, Μπουλέντ Αρίντς για να λάβει μέρος στην τελετή εγκαινίων του νέου τερματικού κτιρίου και αεροδιαδρόμου του παράνομου αεροδρομίου Ερτζιάν, η διαχείριση του οποίου έχει δοθεί στην τουρκική εταιρεία Τασγιαπί, καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα ο κ. Αρίντς φτάνει στα κατεχόμενα στις 10.40 το πρωί και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11 παρουσία και του Τ/κ ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου. Στη συνέχεια οι κ.

Αρίντς και Έρογλου θα έχουν συνάντηση. Ο Τούρκος αξιωματούχος θα συναντηθεί στις 13.00 και με την “πρόεδρο” της “βουλής”, Σιμπέλ Σιμπέρ. Ακολούθως θα παρακαθίσει σε συνάντηση αντιπροσωπειών στο “πρωθυπουργικό” γραφείο με τον “πρωθυπουργό”, Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και “υπουργούς” της “κυβέρνησης”.Στις 5.30 το απόγευμα θα παραστεί σε τελετή παράδοσης βραβείων στο “πανεπιστήμιο” Εγγύς Ανατολή και απόψε θα παρακαθίσει σε δείπνο με τις οργανώσεις που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού στα κατεχόμενα.Οι επαφές του κ. Αρίντς θα συνεχισθούν και αύριο με πρωινό σε ξενοδοχείο της Κερύνειας με Τ/κ δημοσιογράφους, εγκαίνια στο νέο κτίριο του “πανεπιστημίου” της Λεύκας το μεσημέρι και συνέντευξη Τύπου το απόγευμα. Θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα στις 9 το βράδυ.Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα