Στα κατεχόμενα αντιπροσωπεία του ΔΝΤ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του IMF είχε στα κατεχόμενα ο “υπουργός” τουρισμού, Φαϊζ Σουτσιούογλου για θέματα τουρισμού και τα μοντέλα μετά τη λύση, την τουριστική οικονομία και τις ανάγκες του τουρισμού στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του “υπουργείου” αναφέρει ότι η συνάντηση διήρκεσε μιάμιση ώρα και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν η Rachel Van Elkan. Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του κ. Σουτσιούογλου, η συνάντησή

τους ήταν πολύ παραγωγική και αποφάσισαν να εργαστούν από κοινού στο θέμα του πώς μπορεί να συμβάλλει το IMF στον τουρισμό της “βόρειας” Κύπρου.

Τους ανέφερε, σημειώνει, ότι με στόχο τη συμβολή στην οικονομία της “χώρας”, εργάζεται για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα και την αναζωογόνηση του αγροτουρισμού. Εργάστηκε επίσης, πρόσθεσε, λαμβάνοντας μέτρα για να μην επηρεάσει η κρίση τον τουρισμό και να μην υπάρξουν δυσκολίες στον κλάδο. Εξέφρασε ικανοποίηση για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας και δήλωσε ότι θα συναντηθούν σύντομα και πάλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα