Σπέτσια - Φιορεντίνα: Ο Άμραμπατ ήρωας για τους "βιόλα"

Ο Σοφιάν Άμραμπατ αδερφός του Νορντίν, λύτρωσε τη Φιορεντίνα στο 89ο λεπτό και τής έδωσε τη νίκη κόντρα στη Σπέτσια των Νικολάου και Βέρντε με 2-1.

Η Φιορεντίνα μπορεί να έχασε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος μετακινήθηκε στη Γιουβέντους, ωστόσο συνεχίζει την ημέρα της με θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη / πρόκριση επί της Αταλάντα για το Κύπελλο Ιταλίας.

Αυτή τη φορά επικράτησε της Σπέτσια στην έδρα της με 2-1 για τη Serie A, με τον Σοφιάν Αμραμπάτ, αδερφό του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ,

Νορντίν, να βρίσκει δίχτυα στο 89ο λεπτό.

Νωρίτερα ο Πιάτεκ, που επέστρεψε στη Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, έχοντας χάσει πέναλτι στο 16ο λεπτό. Για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, ισοφάρισε προσωρινά ο Αγκουντέλο στο 74ο λεπτό.

Για τη Σπέτσια βασικός για ένα ακόμα παιχνίδι αγωνίστηκε ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, όπως και ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε.

Σπέτσια: Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλικ, Νικολάου, Ρέκα, Κιβιόρ, Σάλα (56' Αγκουντέλο), Τζιάσι (56' Κόλι), Μαγκιόρε (75' Μουράμπια), Βέρντε, Μανάι (56' Νζόλα).

Φιορεντίνα: Τερασιάνο, Οντριοθόλα, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστροβίλι (85' Ικονέ), Άμραμπατ, Μαλέχ (61' Ντάνκαν), Γκονζάλες, Σοτίλ (78' Σαπονάρα), Πιάτεκ (78' Καμπράλ).

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα