Σόου ο Χάμες στην πρώτη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος σημείωσε δύο εκπληκτικά γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 5-0 της Μπέτις στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.



Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα και ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 39ο ο Κολομβιανός διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ με τρομερό φάουλ από πλάγια θέση.

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και

οι σκόρερ της Primera Division 2015-2016

Η Μπέτις δεν ήταν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα τρίλεπτο στις αρχές του δευτέρου (47'-50') ήταν αρκετό για να βάλει τέλος στις ούτως ή άλλως λιγοστές ελπίδες της για θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Καρίμ Μπενζεμά εκμεταλλεύθηκε μία σέντρα του Μπέιλ και με κοντινή κεφαλιά προσέθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και εν συνεχεία ο Ροντρίγκες "ξαναχτύπησε" με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο 61ο λεπτό, όμως ο Κέιλορ Νάβας απέκρουσε το πέναλτι του Ρουμπέν Κάστρο, ενώ ο Σέρχιο Ράμος κατέγραψε ακόμα μία φάση για highlight, όταν σημάδεψε το δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι στο 78'.

Ο Μπέιλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εκπληκτικό μακρινό σουτ στο 89ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα