Σλούκας: "Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο"

Ο Κώστας Σλούκας, μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube και επισήμανε ότι στα επόμενα παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες πρέπει να παίξουν με περισσότερο πάθος.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και πως στην συνέχεια θα

παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

"Η εμφάνισή μας δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα σαν ομάδα και σαν Ολυμπιακός. Έχουμε δει βίντεο και θα εμφανιστούμε διαφορετικοί και σίγουρα πιο παθιασμένοι στο παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες που έχουμε πει και στην επίθεση και στην άμυνα και θεωρώ ότι είναι κομβικό το αυριανό παιχνίδι.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η σειρά, να πάει σε πέντε παιχνίδια: "Μιλάμε για μια σειρά παιχνιδιών. Εμείς κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα έρθουν αργότερα. Στοχεύουμε δηλαδή το αυριανό παιχνίδι".

Τέλος, μίλησε για την απουσία του Όλεσον: "Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Εμείς πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, προετοιμάζεται κατάλληλα, είτε παίζει ο Όλεσον είτε όχι, δεν αλλάζει κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα