Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Σβάινσταϊγκερ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ σκόραρε στο ντεμπούτο του στo Mls με τη νέα του ομάδα, Σικάγο Φάϊαρ, στην ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Μόντρεαλ.

Ο Γερμανός μέσος, τελευταίος διάσημος βετεράνος που εντάχθηκε στo Major League Soccer (MLS), σκόραρε

στο 17’ λεπτό, ανοίγοντας τις αποστάσεις στο σκορ. Ο 32χρονος μέσος υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας την Premier League και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και δεν ήταν στα σχέδια του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η πρακτική των ομάδων του MLS να πλησιάζει αστέρια που βρίσκονται στο τέλος της σταδιοδρομίας τους, έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στις ΗΠΑ, με ορισμένους συλλόγους να προτιμούν πλέον να επικεντρώνονται σε νεότερους παίκτες. Αλλά η ομάδα του Σικάγο, που τελείωσε στον πάτο τoυ MLS την περασμένη σεζόν, επέλεξε τον Γερμανό άσο για την ενίσχυσή της.

Ο Σβάινσταϊγκερ ήταν μέλος της Γερμανίας που νίκησε την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία. Ηδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή. Την Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε αγώνα των Σικάγο Μπουλς στο NBA με τη σύζυγό του Ανα Ιβάνοβιτς, πρώην νούμερο ένα στο τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα