Σκόνη κι άνοδος θερμοκρασίας: Ο καιρός μέχρι Κυριακή

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την Κυριακή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,

ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατµόσφαιρα αναµένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θ’ ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή, στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ της ίδιας ηµέρας.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και µικρή περαιτέρω άνοδο το Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα