Σκληρή επίθεση Νικόλα κατά Φαίδωνος

Σκληρή απάντηση στο Δήμαρχο Πάφου έδωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Αφορμή οι νέες καταγγελίες Φαίδωνος ότι η απουσία από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου βουλευτών του ΔΗΚΟ, κατά την εξέταση του νομοσχεδίου για τον αποκλεισμό των μιζαδόρων εργολάβων, οφείλεται στο γεγονός ότι ένας από αυτούς εκπροσωπείται από το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι «δεν υπάρχει θέση στην πολιτική και για τους λασπολόγους και τους συκοφάντες. Το Δημοκρατικό Κόμμα δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη λάσπη που ξεστομίζει καθημερινά ο Δήμαρχος της Πάφου εναντίον του Τάσσου Παπαδόπουλου και του Δημοκρατικού Κόμματος»

Ο Νικόλας Παπαδοπουλός πρόσθεσε πως εδώ και μέρες το ΔΗΚΟ ζήτησε από τον Δήμαρχο Πάφου να τεκμηριώσει τις καταγγελίες τους, αλλιώς να απολογηθεί.

«Δεν έχει κάνει, ούτε το ένα, ούτε το άλλο και για μας είναι ένας κοινός, απλός συκοφάντης, Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με τη λασπολογία και τα ψέματα του Δημάρχου της Πάφου», τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Αναφορικά με τις έρευνες της αστυνομίας για τα σκάνδαλα ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ έχει αναχωρήσει σήμερα για την Ελληνική πρωτεύουσα κλιμάκιο ανακριτών με σκοπό να φέρουν στην Κύπρο τον διευθυντή της Enviroplan Θεοφάνη Λώλο.

Η κατάθεση του θεωρείται κλειδί και στο ενδεχόμενο νέων συλλήψεων αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωρίζει πολλές «αμαρτωλές» συμφωνίες τις οποίες εξέφρασε την πρόθεση να αποκαλύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα