Σκληρή ανακοίνωση Νικόλα: Μιλά για κουτσομπολιά - συκοφάντες

Για τραγική προσπάθεια υποβίβασης της πολιτικής ζωής και του πολιτικού διαλόγου στο επίπεδο του κουτσομπολιού, κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αφού σημειώνει πως από έκθεση του Γενικού Ελεγκτή προέκυψε θέμα πλαστοπροσωπίας από δικηγόρους του δικηγορικού γραφείου Νίκος Αναστασιάδης, ξαφνικά άρχισαν οι ανυπόστατες κατηγορίες και τα κουτσομπολιά εναντίον

του δικηγορικού γραφείου το οποίο ίδρυσε ο πατέρας του και στο οποίο ήταν συνέταιρος έως το 2011.

Όπως αναφέρει, οι ισχυρισμοί διαψεύσθηκαν με στοιχεία ενώ στην έκκληση του γραφείου προς τον Δήμαρχο Πάφου να τεκμηριώσει τις καταγγελίες δεν λήφθηκε απάντηση και ούτε πρόκειται γιατί η αποστολή εξετελέσθη.

Για τους συκοφάντες, συνεχίζει ο Νικόλας Παπαδόπουλος φαίνεται πως η αλήθεια δεν έχει σημασία. Ακολούθησε, όπως λέει, δημοσίευμα για συμμετοχή του ως δικηγόρος του ΧΑΚ στη συγγραφή κανονισμών, και πάλι όμως διαψεύσθηκαν. Υπάρχει κάποιος που θεωρεί τυχαία τη χρονική σύμπτωση όλων αυτών, διερωτάται ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

O Πρόεδρος του ΔΗΚΟ καταλήγει λέγοντας ότι υποβιβάζουν και τη νοημοσύνη των πολιτών, μόνο και μόνο για να κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας το σκάνδαλο της εκπροσώπησης της Ryanair από το δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη, όχι ενώπιον δικαστηρίου, αλλά ενώπιον της κυβέρνησης του κ. Αναστασιάδη. Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου:Δυστυχώς ζούμε τις τελευταίες μέρες μια ακόμα τραγική προσπάθεια υποβίβασης της πολιτικής ζωής και του πολιτικού διαλόγου στο επίπεδο του κουτσομπολιού. Επιπρόσθετα, παρατηρούμε μια αισχρή εκμετάλλευση των συναισθημάτων των πολιτών οι οποίοι δικαίως νιώθουν θυμό και απογοήτευση έναντι των πολιτικών προσώπων.Κάποιοι φαίνεται βασίζονται σε αυτά τα συναισθήματα των πολιτών με μοναδικό σκοπό να τους καθοδηγούν στο ισοπεδωτικό συμπέρασμα ότι «όλοι είναι το ίδιο» προκειμένου να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες και λάθη.Τα γεγονότα που ζούμε αυτές τις μέρες είναι απλά, παρά την εμφανή προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία. Και η ουσία είναι ότι:Από έκθεση του Γενικού Ελεγκτή προέκυψε θέμα πλαστοπροσωπίας από δικηγόρους του δικηγορικού γραφείου Νίκος Αναστασιάδης, στην προσπάθεια τους να κρύψουν το γεγονός ότι εκπροσωπούσαν τη Ryanair ενώπιον της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη. Το θέμα παραπέμφθηκε στο αρμόδιο πειθαρχικό σώμα του Νομικού Συμβουλίου και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ξαφνικά, αμέσως μετά από αυτή την αποκάλυψη του Γενικού Ελεγκτή, άρχισαν οι ανυπόστατες κατηγορίες και τα κουτσομπολιά εναντίον του δικηγορικού γραφείου το οποίο ίδρυσε ο πατέρας μου και στο οποίο ήμουν συνέταιρος έως το 2011. Πρώτα με την ανυπόστατη αναφορά του Δήμαρχου Πάφου για εμπλοκή του γραφείου στο σκάνδαλο ΣΑΠΑ. Διαψεύσθηκαν με στοιχεία οι ισχυρισμοί αυτοί και μάλιστα αποδείχθηκε ότι το γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος &Συνεργάτες» είχε σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Ρόλο τον οποίο ομολογώ ότι δεν γνώριζα ούτε εγώ, εφόσον οι δικηγόροι στο συγκεκριμένο γραφείο, λειτουργούν με πάσα εμπιστευτικότητα, σεβασμό προς τους πελάτες τους και επαγγελματισμό και χωρίς ουδεμία εμπλοκή στη μικρό-πολιτική. Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο γραφείο έχει επανειλημμένως ζητήσει από τον Δήμαρχο Πάφου είτε να τεκμηριώσει με καταγγελίες είτε να απολογηθεί. Δεν έχουν λάβει απάντηση. Και ούτε πρόκειται. Γιατί η αποστολή εξετελέσθη με τα κουτσομπολιά. Για τους συκοφάντες, φαίνεται πως η αλήθεια δεν έχει σημασία.

Ακολούθησε δημοσίευμα για συμμετοχή μου ως δικηγόρος του ΧΑΚ στη συγγραφή κανονισμών κατά την περίοδο που ήμουν συνέταιρος στο γραφείο. Κανονισμοί οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν παρουσιάστηκαν στην Βουλή προς έγκριση. Σε μια απέλπιδα και πάλι προσπάθεια να παρασυρθεί ο κόσμος ώστε να ασχολείται με ανυπόστατα κουτσομπολιά και όχι με την ουσία. Και πάλι όμως διαψεύσθηκαν. Πάλι με στοιχεία και ημερομηνίες. Όχι με κουτσομπολιά. Για τους συκοφάντες όμως, η αλήθεια δεν έχει σημασία.Υπάρχει κάποιος που θεωρεί τυχαία τη χρονική σύμπτωση όλων αυτών;Είναι πράγματι λυπηρό, την ώρα που η κοινωνία και το κράτος αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα, η μοναδική έγνοια αυτών που οφείλουν να ασχοληθούν με αυτά, να είναι ο αποπροσανατολισμός του κόσμου από σκάνδαλα για τα οποία ευθύνονται οι ίδιοι.Υποβιβάζουν δηλαδή στο επίπεδο του κουτσομπολιού την πολιτική ζωή και τον πολιτικό διάλογο, ο οποίος πρέπει να διεξάγεται, έστω και έντονα πολλές φορές, και παράλληλα, υποβιβάζουν και τη νοημοσύνη των πολιτών, μόνο και μόνο για να κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας το σκάνδαλο της εκπροσώπησης της Ryanair από το δικηγορικό γραφείο του κ. Αναστασιάδη, όχι ενώπιον δικαστηρίου, αλλά ενώπιον της κυβέρνησης του κ. Αναστασιάδη.Να σεβαστούμε επιτέλους όλοι, τους πολίτες, τη νοημοσύνη τους και τις πραγματικές τους ανάγκες. Να σεβαστούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως οι εξελεγμένοι αντιπρόσωποι αυτών των πολιτών. Αλλιώς θα «αξίζουμε» πραγματικά την απαξίωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα