Σιμεόνε: «Ιταλία ή Αγγλία; Γιατί όχι»

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα(28/7) στην Marca, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την Premier League και την Serie A και το ενδεχόμενο για μελλοντική μετακίνηση.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραδέχτηκε ότι θα δεν θα έλεγε όχι σε μία μετακίνηση του σε ομάδα της Αγγλίας ή της Ιταλίας στο προσεχές μέλλον.

Ο πρώην μέσος της Ίντερ,

είχε δεχτεί στις αρχές της εβδομάδας μια προτροπή από τον θρύλο και αντιπρόεδρο των «νερατζούρι» Χαβιέ Ζανέτι να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Σαν Σίρο και να προπονήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Με αφορμή αυτό, ρωτήθηκε για το μέλλον του στην «Ατλέτι» και το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

«Το μέλλον μου; Ακόμα είμαι νέος προπονητής και μπορώ να πω ότι υπάρχουν διάφορα πρωταθλήματα στα οποία θα μπορούσα να προπονήσω» σχολίασε ο 46χρονος για να συνεχίσει λέγοντας: «Δεν κρύβω ότι η Serie A και η Premier League είναι δύο πρωταθλήματα που με ενδιαφέρουν», ενώ στην φήμη που τον θέλει να αναλαμβάνει παράλληλα με την Ατλέτικο την Εθνική Αργεντινής απαντάει:

«Νομίζω ότι πολλοί προπονητές θέλουν αυτόν τον διπλό ρόλο, αλλά συνήθως δεν είναι εφικτό εξαιτίας των συμβολαίων με τους συλλόγους που αντιπροσωπεύουν την συγκεκριμένη περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα