Σημαντική ανακοίνωση για όσους ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη

Μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις της EasyJet με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, η EasyJet εκτιμά ότι η λύση

του προσωρινού διαδρόμου προσαπογειώσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας, ενώ, παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν είχε εγκαίρως ενημερωθεί για το κλείσιμο του βασικού διαδρόμου.

"Όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες, η EasyJet αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρόγραμμα των πτήσεων, καθώς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης έκλεισε προσωρινά τον κύριο διάδρομο (προσαπογειώσεων) λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ αντ’ αυτού λειτουργεί ένας προσωρινός διάδρομος", αναφέρει σε δήλωσή της η εταιρεία.

"Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου η EasyJet θα πραγματοποιεί τις πτήσεις μέσω Αθηνών και θα παρέχει μεταφορά στους πελάτες από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Από τις 7 Δεκεμβρίου και ως και την 21η Δεκεμβρίου, η EasyJet θα πραγματοποιεί πτήσεις μέσω Καβάλας και θα παρέχει μεταφορά στους επιβάτες από Θεσσαλονίκη για Καβάλα", σημειώνεται σε ανακοίνωση της EasyJet.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα