Σημαντικές οι επιτυχίες Κύπριων προπονητών

Ο Σύνδεσμος Προπονητών συγχαίρει τους Κύπριους προπονητές που πέτυχαν άνοδο στην Α’ Κατηγορία αλλά και τους πρωταθλητές φούτσαλ και γυναικών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου επιθυμούν να συγχαρούν τους Κύπριους προπονητές που το τελευταίο διάστημα πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες με τις ομάδες τους.

Ξεκινώντας από τη β’ κατηγορία, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας της Καρμιώτισσας Λιάσο Λουκά αλλά και στους Νικόλα Μαρτίδη και Αδάμο Αδάμου, που οδήγησαν στην άνοδο ΑΕΖ

και Αναγέννηση Δερύνειας, αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο Σύνδεσμος συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας του ΑΠΟΕΛ κ. Τόμι Χρυσοστόμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τον προπονητή των Απόλλων Ladies κ. Τάσο Κυριακού, για την κατάκτηση του νταμπλ στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία ο Σύνδεσμος Προπονητών επαναδιατυπώνει την πρόθεσή του να σταθεί δίπλα σε όλους τους Κύπριους προπονητές, αρωγός στην προσπάθεια περαιτέρω επιμόρφωσης και ανέλιξης τους.

Οι σημαντικές επιτυχίες Κύπριων προπονητών αποτελούν το καλύτερο πιστοποιητικό ποιότητας του Κύπριου προπονητή, ο οποίος είναι άρτια καταρτισμένος και ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα