Σιακόπουλος: «Να σιωπήσει για πάντα»

«Να σιωπήσει για πάντα» κάλεσε τον Τάσο Κουφαλοπαύλου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας. Ο Σάκης Σιακόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας και κάλεσε τον τέως Αντιπρόεδρο του Οθέλλου να καταθέσει ότι στοιχεία έχει τόσο για τη Δόξα όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που έβαλε στο στόμα του. Ο κ. Σιακόπουλος αναφέρθηκε επίσης για τη μεγάλη νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, αλλά και στο κυριακάτικο παιγνίδι με τον Οθέλλο.

«Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια

και τα εύσημα μου στον Πρόεδρο και στο διοικητικό Συμβούλιο του Οθέλλου για την τιμιότητα και την ηθική τους. Η άμεση παρέμβαση – απάντηση προς τον Τάσο Κουφαλοπαύλου αποκατέστησε την αλήθεια. Όσον αφορά στον κ. Κουφοπαύλου αν έχει στοιχεία τόσο για τη Δόξα όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες που ανέφερε, τον παρακαλούμε και προκαλούμε να τα δώσει στην αστυνομία, αλλιώς όπως είπε και ένας φιλόσοφος «να σιωπήσει για πάντα».

«Πάμε στο παιγνίδι με την ΑΕΛ. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να διαβάσει την ενδεκάδα που κατέβασε ο κ. Χριστοφόρου για να διαπιστώσει ότι επιλέχθηκαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Στο 39’ του αγώνα ενώ έχανε η ΑΕΛ, ο προπονητής της προχώρησε σε δυο απανωτές αλλαγές για να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Τα στοιχεία αυτά, αν μην τι άλλο δείχνουν ότι δεν ήταν φιλικό παιγνίδι. Εδώ κάπου να πω ότι όσοι ξέρουν τον κ. Χριστοφόρου σαν άνθρωπο, γνωρίζουν ότι δεν δέχεται ουδεμία παρέμβαση στο έργο του».

Καταλήγοντας, ο κ. Σιακόπουλος αναφέρθηκε στο παιγνίδι με τον Οθέλλο και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει με πίστη και αποφασιστικότητα για να κλειδώσει την παραμονή της.

«Ευτυχώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι στο πολύ σημαντικό παιγνίδι με τον Οθέλλο. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Είμαστε μια οικογένεια και πάμε σαν μια γροθιά για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα