Σιακόπουλος: "Πίστη και αισιοδοξία"

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Δόξα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Σάκης Σιακόπουλος. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του προσφυγικού Σωματείου αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών σε τέτοιου είδους παιγνίδια αλλά και για το οικονομικό.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιγνίδια. Θα πρέπει να τα παλεύουμε όλα και να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Τέτοιοι αγώνες δίνουν και έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να λειτουργήσει ο εγωισμός τους, να

ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους προκειμένου να αναδειχθούν».

Στη συνέχεια ο κ. Σιακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις δυνατότητες της Δόξας και ότι στο τέλος θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.«Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και θα πρέπει να παλέψουμε πολύ. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα αγωνιζόμαστε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Δεν υποτιμούμε καμία ομάδα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα«Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, αλλά ευτυχώς τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Είναι στην αρμοδιότητα του κ. Κρισμάρεβιτς ποιους θα επιλέγει σε κάθε παιγνίδι».

Καταλήγοντας ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δόξας αναφέρθηκε στο οικονομικό«Λειτουργούμε πολύ σωστά σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πλάνο και κάνουμε σωστή διαχείριση. Κάθε χρόνο η ομάδα έχουμε χαμηλό προϋπολογισμό. Το πρόβλημα είναι τα έσοδα από τις μεγάλες ομάδες. Όταν παίζεις με Ομόνοια, Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ και άλλες και δεν φέρνουν κόσμο τότε υπάρχει πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα