Σέικσπιρ: «Θα παίξουμε επιθετικά με τη Σεβίλη»

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το πλάνο που θα έχει η Λέστερ στην αυριανή ρεβάνς των «16» του Champions League με τη Σεβίλη ήταν ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Γκρεγκ Σέικσπιρ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με τον προπονητή των «αλεπούδων» η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά, ούτε θα περιμένει τους Ισπανούς, αλλά θα επιτεθεί για να σκοράρει και να περάσει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης (το πρώτο ματς είχε βρει νικήτρια τη Σεβίλη

με 2-1).

«Περιμένω από την ομάδα να παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό», τόνισε ο Σέικσπιρ, ο οποίος θα κοουτσάρει τους πρωταθλητές Αγγλίας έως το τέλος της περιόδου. «Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα προσέξουμε την άμυνά μας και θα αφήσουμε κενά, καθώς γνωρίζουμε ότι η Σεβίλη έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι με το εκτός έδρας γκολ έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε».

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν κοιτάζω μακριά, πέρα από αυτή τη σεζόν. Έχουμε καθοριστικά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά. Το καλοκαίρι θα έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε κάποια άλλα πράγματα καλύτερα.»

Shakespeare has been in charge of Leicester since the sacking of Claudio Ranieri last month during which time they have moved three points above the bottom three after notching back-to-back league wins for the first time this season.

Ο μέσος της Λέστερ, Ντάνι Ντινκγουότερ, ελπίζει ότι ο Σέικσπιρ θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμη: «Εκ μέρους όλων παικτών θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει στον πάγκο για πολλά χρόνια ακόμη. Όλοι χαρήκαμε όταν μάθαμε ότι ανέλαβε για λίγο διάστημα και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει το ίδιο εάν θα παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα».

Απών από την αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιάνους θα είναι ο αμυντικός μέσος της Λέστερ, Ναμπάλις Μεντί, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα