Σε τρομερούς μπελάδες ο Λαβέτσι για.. ρατσιστική συμπεριφορα

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Κίνα, εξαιτίας μια φωτογραφίας του στην οποία τραβάει τα μάτια του με τα δάχτυλά του, για να μοιάσει περισσότερο με... Κινέζο!

Ο 32χρονος πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νάπολι, Εζεκιέλ Λαβέτσι, φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας προσπαθώντας να πάρει έκφραση που θυμίζει άνθρωπο με καταγωγή από την Ασία. Η κίνησή του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κίνα και οι ιθύνοντες

του συλλόγου τον κάλεσαν να απολογηθεί, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Αργεντινός διεθνής άσος, φέρει πλέον τον χαρακτηρισμό του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στον κόσμο μετά την μετακόμιση του στην Κίνα και την Hebei China Fortune. Συγκεκριμένα, αμείβεται με 50 εκατ. ευρώ το χρόνο (943.555 τη βδομάδα)!

Ωστόσο, ο «Πότσο» βρίσκεται στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους... Ο Λαβέτσι πόζαρε φορώντας την φανέλα της ομάδας του προσπαθώντας να μιμηθεί τα σκιστά μάτια των Κινέζων. Η επιλογή της πόζας, είναι μάλιστα, έμπνευση της ίδιας της ομάδας η οποία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ζητά συγγνώμη από τους εξαγριωμένους οπαδούς, οι οποίοι έχουν δείξει τη δυσαρέσκειά τους στα σόσιαλ μίντια.

Ο Λαβέτσι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κάποιον, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που το ερμήνευσαν ως ρατσιστική κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα