Σε μερικούς σταθμούς η ένταση της βροχής άγγιξε το πορτοκαλί επίπεδo

Σε μερικούς σταθμούς η ένταση της βροχής άγγιξε τα επίπεδα της πορτοκαλί προειδοποίησης το μεσημέρι της Δευτέρας, δήλωσε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, «χτες είχαμε αρκετές βροχές θα έλεγα στις νότιες κλιτής του Τροόδους μέχρι και τις νοτιοανατολικές και ανατολικότερα της περιοχής της Μεσαορίας από τις 11:00 μέχρι και τις 14:30-15:00.

Αρκετοί από τους σταθμούς έχουν πιάσει το όριο του πορτοκαλί επιπέδου σημαντικότητας της προειδοποίησης που είχε εκδοθεί

χθες, 2-3 αναφορές για τέτοια έντασης βροχής. Ακολούθως, τα φαινόμενα ήταν σε ύφεση».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι «Μια προειδοποίηση πρέπει να κρίνεται εκ των συνθηκών και των δεδομένων κατά τη διάρκεια της έκδοσης και ποτέ εκ των υστέρων».

Όσο αφορά τις χθεσινοβραδινές βροχές αλλά και τις σημερινές, δήλωσε ότι «Είχαμε όμως βροχές και χθες το βράδυ, ελαφρού τύπου βροχές, από τις 2:30 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι και το απόγευμα. Καταιγίδα είχαμε τις νυχτερινές ώρες στα βορειοδυτικά παράλια στην περιοχή Ακάμα και Πόλεως Χρυσοχού. Οι βροχές σήμερα θα επικεντρωθούν στο εσωτερικό αλλά και τη νοτιοανατολική περιοχή του Τρόοδους με χαμηλές εντάσεις».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Ασταθής σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα