Σχεδόν όλες πέρασαν από την Α’ Κατηγορία (pics)

Συναρπαστικό θα είναι και φέτος το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Από χθες ήδη στάληκαν τα πρώτα μηνύματα στον αγώνα ΕΝΠ-Ολυμπιακός. Χθες είχαμε αυλαία στο πρωτάθλημα των μικρότερων κατηγοριών και αυτό που έγινε στο Τάσος Μάρκου, μας προετοιμάζει για μεγάλα παιχνίδια.

Μέχρι το 53ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε με 0-2 με γκολ των Σαμάρα και Κάστρο, ωστόσο η ΕΝΠ, κατάφερε να πάρει τον βαθμό

στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δυο τέρματα. Μείωσε στο 90+2 ο Ατάνατα και στο 90+4 ο Κατσιατής χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του. Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα κυρίως που παρακολούθησαν. Αναμένουμε και ανάλογη συνέχεια.

Και πώς να μην περιμένουμε αφού σχεδόν όλες οι ομάδες της Β’ κατηγορίας αυτή τη στιγμή πέρασαν και από την πρώτη κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι για γερά νεύρα και πολύ δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ2-2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ16:00ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ16:00ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ16:00Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ16:00ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ16:00ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΠΑΦΟΣ F.C.16:00ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα