Σαββατοκύριακο με παγετό και χιονόπτωση! Δείτε την πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης: Οδηγοί, αυτοί είναι οι επικίνδυνοι δρόμοι μέχρι στιγμής

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 2 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε αρκετές ημιορεινές περιοχές αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα