«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου. Ο υψηλόσωμος μέσος ευχαρίστησε όλους για την στήριξη που του παρέχουν όχι μόνο μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, άλλα στη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα.

« Από τα βάθη της καρδίας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της περήφανης οικογένειας του Απόλλωνα για την στήριξη και την αγάπη με την οποία με περιβάλλουν διαχρονικά. Δεν περίμενα να τραυματιστώ για να αισθανθώ την αγάπη και την εκτίμηση όλων προς το πρόσωπο μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο

κ.Νίκο Κίρζη ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μου, τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τους συμποδοσφαιριστές μου και το προσωπικό της εταιρείας αλλά και στο Κολόσσι. Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος με τις εκδηλώσεις του μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Υπάρχουν στιγμές χαράς αλλά και στιγμές πόνου. Αισθάνομαι πάρα πολύ δυνατός και σύντομα θα επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμποδοσφαιριστές μου»…ανέφερε αρχικά ο Χαράλαμπος Κυριάκου και συνέχισε αναφερόμενος στα γκολ τα οποία του αφιέρωσαν στον αγώνα με την ΦΚ Τρακαϊ οι συμποδοσφαιριστές του:

«Γνώριζα ότι θα είμαστε εξαιρετικοί. Μετά από τέτοια περιστατικά και κυρίως όταν κλίμα είναι τόσο οικογενειακό όπως είναι τώρα στον Απόλλωνα, αυτή είναι φυσιολογική αντίδραση. Είμαι περήφανους γι΄ αυτούς και τον προπονητή μου, όπως και για τον κόσμο μας. Μπράβο σε όλους. Χαίρομαι για τα γκολ που πέτυχαν οι Κολοκούδιας, Φάρλεϊ και Λούκα. Είναι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να στηριχτούν από όλους γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν στην ομάδα. Κανείς δεν θέλω να στενοχωριέται για μένα. Η προσοχή και η ενεργεία πρέπει να δίνεται στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει για να εκπληρώσει τους ευρωπαϊκούς στόχους που έχουν τεθεί. Ο Χάμπος θα παλέψει και σύντομα θα ανταποδώσει σε όλους αυτή την αγάπη με την οποία με περιβάλλεται εδώ και χρόνια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα