Σαρακοστιανές γεύσεις στο νέο τεύχος «αλφαγεύση»

Το τρίτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «αλφαγεύση» κυκλοφόρησε και είναι αφιερωμένο στη Σαρακοστή. Με σεβασμό στην παράδοση και τη διατροφική κουλτούρα του τόπου μας, αλλά και με σύγχρονη ματιά, το περιοδικό στρέφεται σε αυτή την έκδοση στα σαρακοστιανά εδέσματα .

Το «αλφαγεύση» με τίτλο «Σαρακοστή» έρχεται να μας θυμίσει ότι ένα νηστίσιμο πιάτο μπορεί να είναι εξίσου λαχταριστό και απολαυστικό με ένα οποιοδήποτε άλλο, αλλά και να προβάλει τον πλούτο της μεσογειακής κουζίνας. Φρούτα, λαχανικά, όσπρια, θαλασσινά και ξηροί καρποί

είναι μερικά από τα υλικά που πρωταγωνιστούν σε αυτό το τεύχος και που συνδυάζονται σε ευφάνταστες και υγιεινές συνταγές .

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Γιώργος Θεοδότου ανέφερε ότι το νέο τεύχος παρουσιάζει εναλλακτικές προτάσεις για την περίοδο της Σαρακοστής με έμφαση σε θρεπτικές πρώτες ύλες που συνθέτουν νόστιμα πιάτα . «Το τρίτο τεύχος του “αλφαγεύση” αναδεικνύει την ποικιλία των γαστρονομικών επιλογών της Μεσογείου που μπορούν να γεμίσουν ένα νηστίσιμο τραπέζι και να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης», πρόσθεσε.

Για να δείτε το τεύχος «Σαρακοστή» του διαδραστικού περιοδικού «αλφαγεύση» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: www.alphamega.com.cy/alphagefsi

Keywords
Τυχαία Θέματα