Ελλάδα-Βοσνία 1-1: Από μηχανής Τζαβέλλας! (video)

Στο τσακ! Με βολίδα του Τζαβέλλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Εθνική Ελλάδας έσωσε την παρτίδα στο παιχνίδι με τη Βοσνία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (1-1). Είχαν προηγηθεί οι Βόσνιοι σ' ένα επεισοδιακό ματς με διακοπή και δύο αποβολές παρουσία του Αλέξη Τσίπρα!

Μετά από έναν αγώνα με πολλές εντάσεις, η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών για

το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Καρνέζη. αλλά στις καθυστερήσεις (90+5΄) ο Τζαβέλας «λυτρωσε» τη «γαλανόλευκη» ισοφαρίζοντας σε 1-1. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών του Παπαδόπουλου με απευθείας κόκκινη στο 80΄ και του Τζέκο με δεύτερη κίτρινη.

Τέλος αγώνα Ελλάδα- Βοσνία 1-1

Με σουτ του Τζαβέλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Εθνική Ελλάδας σώζει την παρτίδα και όπως όλα δείχνουν παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας!

Γκολ για την Ελλάδα στις καθυστερήσεις με τον Τζαβέλα

55' Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα, ωραίο σουτ του Φορτούνη, η μπάλα βρίσκει το δεξί δοκάρι μετά την παρέμβαση του γκολκίπερ της Βοσνίας. Ο Σταφυλίδης πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το σουτ σε πρώτο χρόνο, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ

Έναρξη β' ημιχρόνου

Τέλος ημιχρόνου Ελλάδα-Βοσνία 0-1

Ελλάδα-Βοσνία 0-1

32' Με εκτέλεση φάουλ από 25 μέτρα, ο Πιάνιτς άνοιξε το σκορ για τη Βοσνία!

Άρχισε ο αγώνας

Η εντεκάδα της Ελλάδας:

Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης, Σταφυλίδης, Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα