Σάκης Ρουβάς: Μιλάει αποκλειστικά στη Madame Figaro

Αποκλειστική συνέντευξη στον Κλεάνθη Κλεάνθους και το περιοδικό Madame Figaro παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος σε λίγες μέρες φτάνει στην Κύπρο για να παρουσιάσει τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015.

O κορυφαίος Έλληνας Star άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του για φωτογράφηση και μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιστροφή του στην παρουσίαση του κορυφαίου μουσικού talent show που θα προβάλλει

από την Δευτέρα 4 Απριλίου η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

"Για µένα το X-Factor είναι απόλαυση! Η διαδικασία της ανακάλυψης του ταλέντου νέων ανθρώπων, διαφορετικών µεταξύ τους αλλά µε κοινό παρανοµαστή το πάθος τους για τη µουσική, είναι µια συγκλονιστική εµπειρία. Είναι µια πρόκληση να παρακολουθείς και να συµµετέχεις στην πρόοδό τους, από live σε live, τον τρόπο που ο καθένας τους επικοινωνεί το ταλέντο του, αναδεικνύει την προσωπικότητά του και διεκδικεί να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα. Ανυποµονώ να ανέβω στη σκηνή του X-Factor και βέβαια, χαίροµαι που θα µεταδίδεται στην Κύπρο, αλλά και για τους Κύπριους συµµετέχοντες µε τις εκπληκτικές φωνές!".

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφηση του Σάκη Ρουβά στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα