Σακελαρίδης: Επιτακτική η ανάγκη για επωφελή συμφωνία

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα ωρών, σίγουρα είναι θέμα σύντομου διαστήματος, αυτός είναι ο σκοπός της κυβέρνησης, μέχρι τέλος Μάη-αρχές Ιουνίου, να είμαστε σε θέση να έχουμε μία συμφωνία αμοιβαία επωφελή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Kατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς εάν είναι θέμα ωρών να υπάρξει κατάληξη σε συμφωνία, επεσήμανε ότι τα προβλήματα ρευστότητας είναι γνωστά, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θέλει να είναι συνεπής και γι' αυτό επιδιώκει να έχει σύντομα μία συμφωνία.

Ο

κ. Σακελλαρίδης ανακοίνωσε ότι σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα συνεδριάσει η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης και ότι οι διαπραγματέυσεις θα συνεχιστούν αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες.

Για το εάν η 5η Ιουνίου αποτελεί καταληκτική ημερομηνία για συμφωνία, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν βάζει καταληκτικές ημερομηνίες, ούτε τελεσίγραφα και συμπλήρωσε ότι λόγω των προβλημάτων ρευστότητας υπάρχει επιτακτική ανάγκη και για την Ελλάδα και για την Ευρωζώνη να επέλθει μία συμφωνία.

Πηγή - ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα