Σ. Στυλιανού: Δεν μπορώ να στηρίξω κάτι που διαφωνώ (pic)

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Στέλιος Στυλιανού, είναι μεταξύ αυτών που ανακοίνωσαν σήμερα την παραίτηση τους από τα κομματικά αξιώματα του Κινήματος, με άλλα 5 στελέχη αποχωρούν από τα κομματικά αξιώματα, καθώς και το βουλευτή Παύλο Μυλωνά που ανακοίνωσε το πρωί την αποχώρησή του από τη Συμμαχία.

Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προέβη ο Στέλιος Στυλιανού, τονίζει μεταξύ άλλων ότι καμιά καρέκλα δεν ήταν αυτοσκοπός γι’ αυτόν.
«Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, αλλά δεν μπορώ να στηρίξω κάτι, με το οποίο

διαφωνώ», συμπληρώνει ο κ. Στυλιανού.

Στη Συμμαχία Πολιτών πάντως, πηγές αναφέρουν ότι ο σχεδιασμός του Κινήματος προχωρεί κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί, χωρίς να επηρεάζεται από τις παραιτήσεις. «Απόλυτα σεβαστές οι αποφάσεις, οι οποίες ήταν αναμενόμενες», τονίζουν κύκλοι εντός της Συμμαχίας Πολιτών.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Στέλιου Στυλιανού:

«Καμία καρέκλα δεν υπήρξε για εμένα αυτοσκοπός και ποτέ δεν συμβιβάστηκα με το "διαφωνώ, αλλά μένω". Από μικρός έμαθα να παλεύω γι αυτά τα οποία πιστεύω (και κρίνω) ως σημαντικά. Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, αλλά δεν μπορώ να στηρίξω κάτι, με το οποίο διαφωνώ. Θεωρώ λάθος και άδικο να μείνω σε ένα αξίωμα, όταν δεν μπορώ, λόγω διαφωνίας, να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Για το λόγο αυτό παρέδωσα σήμερα στον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του κινήματος, και του ευχήθηκα παράλληλα καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια. Ελπίζω πραγματικά ότι αυτή η προεκλογική περίοδος θα διατηρηθεί σε κόσμια και νηφάλια πλαίσια και θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στα επιχειρήματα και στις πολιτικές θέσεις. Μετά λύπης μου, ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι τα πρώτα δείγματα γραφής εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους».

Δείτε στη φωτογραφία την ανάρτηση:


Keywords
Τυχαία Θέματα