Ρυθμίσεις τροχαίας για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

Ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Αστυνομία θα προβεί αύριο στις ακόλουθες τροχαίες ρυθμίσεις.

Αύριο 1η Οκτωβρίου 2015, ημέρα της στρατιωτικής παρέλασης, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι:

Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 0700 - 1330.

Το τμήμα της Λεωφόρου

Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 0530 - 1230.

Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι το μικρό κυκλικό κόμβο με την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, μεταξύ των ωρών 0530 - 1300.

Το τμήμα της οδού Περικλεούς, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 1100 – 1300.

Επίσης από η ώρα 1100 μέχρι τις 1330, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.

Τέλος, λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον Κόρνο προς τη Λευκωσία και αντίστροφα, κατά τη διακίνηση των στρατιωτικών αρμάτων προς και από το χώρο της παρέλασης, μεταξύ των ωρών 0600 και 1300, οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, για δική τους διευκόλυνση και ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου.

Οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον Κόρνο προς Λευκωσία και αντίστροφα, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Προτρέπεται το κοινό όπως, κατά τη διάρκεια της παρέλασης παραμένει στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων τμημάτων, καθώς και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.

Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης, καθώς και διευκολύνσεις στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα