Ρούνεϊ: "Παλεύουμε για τον προπονητή μας"

Ο Γουέν Ρούνεϊ τόνισε ότι οι παίκτες θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αλλάξουν και τη μοίρα του Λουίς Φαν Χάαλ.



Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο της κριτικής και τα δημοσιεύματα για την αντικατάσταση του, ολοένα και πληθαίνουν. Την υπεράσπιση του Ολλανδού ανέλαβε ο Γουέιν Ρούνεϊ, παρά τη φημολογία που τον ήθελε να έχει παρέμβει εναντίον του, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Απαντώντας στα ρεπορτάζ

του Τύπου για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ, ο Ρούνεϊ έκανε λόγο για ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.

"Προφανώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι μιλούν για περιστατικά, που πιστεύουν ότι έχουν συμβεί, όταν στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι οι οποίοι τα γράφουν δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει. Εμείς δουλεύουμε σκληρά, παλεύουμε για τον προπονητή μας και θέλουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα που επικρατεί. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι" ανέφερε σε δηλώσεις του στο Sky Sports.

Έπειτα, σχολίασε την κριτική που δέχεται σε προσωπικό επίπεδο: "Ξέρω ότι δεν παίζω καλά και δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Δεν είναι ωραίο όταν δέχεσαι κριτική μετά από κάθε παιχνίδι. Είναι σκληρό για τους παίκτες να τη διαχειριστούν, αλλά είμαστε περήφανοι που παίζουμε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς".

Πάντως, το πιο δύσκολο κομμάτι για τον ίδιο είναι η αντίδραση μελών της οικογένειας του: "Μερικές φορές, γράφονται πολλά και είναι δύσκολο για τις οικογένειες μας να τα αποδεχτούν. Εγώ αντέχω στην κριτική σε προσωπικό επίπεδο, αλλά μέλη της οικογένειας μου δεν έχουν συνηθίσει και είναι σκληρό για αυτά. Αλλά αυτό αποτελεί κομμάτι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τη σημερινή εποχή"

Keywords
Τυχαία Θέματα