«Ρώτησε Καμπιάσο για τον Ρέτσο η Ίντερ»

Τη γνώμη του Εστεμπάν Καμπιάσο για την περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου ζήτησε η Ίντερ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα ιστοσελίδας που ασχολείται με την επικαιρότητα των «νερατζούρι».

Αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας interlive.it αναφέρει την Παρασκευή ότι «Η Ίντερ τηλεφώνησε στον Καμπιάσο για τον Ρέτσο»!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε φέτος τις πρώτες του συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού όντας άλλωστε ήδη ένα από τα πιο hot ονόματα στη θέση και

την ηλικία του. Ο 18χρονος στόπερ αγωνίζεται βεβαίως σε διαφορετική θέση από αυτή που διακρίθηκε στους Νέους του Ολυμπιακού αλλά και τις «μικρές» Εθνικές ομάδας. Από το κέντρο της άμυνας, ο Πάουλο Μπέντο τον... μετατόπισε αριστερά μετά τον τραυματισμό του Ντε Λα Μπέγια ελέω του μεγάλου κενού του ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση.

Έκτοτε, η απόδοσή του είχε τα σκαμπανεβάσματά της, ωστόσο οι εμφανίσεις του σε υψηλό επίπεδο από αυτή την ηλικία τον έβαλαν για τα καλά στα «ραντάρ» αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων που ήδη τον γνώριζαν από τις συμμετοχές του στις Εθνικές ομάδες.

Μια από αυτές τις ομάδες που φέρονται να τον παρακολουθούν στενά δεν είναι άλλη από την Ίντερ. Σύμφωνα μάλιστα με το τελευταίο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, η διοίκηση των «νερατζούρι» ήρθε σε επαφή με τον Εστεμπάν Καμπιάσο για να του ζητήσει τη γνώμη του για τον νεαρό αμυντικό!

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, η γνώμη του «Κούτσου» μετράει πολύ στη διοίκηση της Ίντερ και για τον λόγο αυτό κλήθηκε να δώσει... λεπτομέρειες για τον Ρέτσο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «σε ηλικία μόλις 18 ετών, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού και του ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω της σωματοδομής του μπορεί να αποδώσει τόσο σαν κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να παίξει και το ρόλο του φουλ-μπακ».

Μάλιστα το interlive.it τονίζει ότι άνθρωπος της Ίντερ θα βρισκόταν στο Καραϊσκάκη για να τον δει από κοντά στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, όμως οι «νερατζούρι» θα είχαν και... ανταγωνισμό αφού ο παίκτης παρακολουθείται επίσης από Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Τζένοα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου...

Keywords
Τυχαία Θέματα