Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας παρουσιάζει την Όπερα της Αγάπης

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας είναι ο αρχαιότερος Ροταριανός όμιλος της Κύπρου με έτος ίδρυσης το 1938 και έχει παραδειγματικό ιστορικό κοινωνικής προσφοράς. Παρόλο που οι ενέργειες του Ομίλου περιστρέφονται κυρίως γύρω από την καταπολέμηση ασθενειών, υποστήριξη της παιδείας, προώθηση της ειρήνης και επίλυση συγκρούσεων, βρίσκεται πάντα στο πλευρό μη κυβερνητικών οργανώσεων που στηρίζουν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού

και δραστηριοποιείται και στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών.

Γι’ αυτό, η επόμενη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση του Ομίλου είναι η παρουσίαση μιας λυρικής βραδιάς με τίτλο «Όπερα της Αγάπης», που θα λάβει χώραν στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στις 8μ.μ.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε η γνωστή Σοπράνο, Κατερίνα Μηνά, η οποία και θα κάνει μια ειδική, φιλική εμφάνιση στο έργο αυτό εγκαταλείποντας για λίγο τη βάση της, το Λονδίνο. Η παράσταση περιλαμβάνει εκτελέσεις από νέους ταλαντούχους Κυπρίους καλλιτέχνες αποσπασμάτων από το έργο του Μ. Χατζηδάκι «Μεγάλος Ερωτικός» (1972) καθώς και άριες από γνωστές ΄οπερες των Μότζαρτ, Βέρντι και Ντονιτζέτι.

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων και εισφορών θα διατεθούν στους φιλανθρωπικούς συνδέσμους «Αγκαλιάζω» και Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία. Ο Σύνδεσμος «Αγκαλιάζω» είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που υποστηρίζεται από το Δήμο Λευκωσίας και «υιοθετεί» οικογένειες που έχουν ανάγκη από καθημερινή σίτιση, ενώ ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία λειτουργεί δυο κέντρα ημερήσιας φροντίδας στη Λευκωσία προσφέροντας υποστήριξη σε ενήλικες και παιδιά με σοβαρά νοητικά προβλήματα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €15 και περιλαμβάνει δωρεάν ποτό (κρασί Makkas) κατά τη διάρκεια κοκτέιλ που θα γίνει στο φουαγιέ του Θεάτρου πριν από την παράσταση καθώς και στο διάλειμμα. Για πωλήσεις εισιτηρίων, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 99322230/ 99405812. Εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο του θεάτρου Παλλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα