Ρέστα Σπόρτινγκ για Μήτρογλου!

Τα «λιοντάρια» από την Λισσαβόνα είναι διατεθειμένα να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για να κάνουν δικό τους τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος είναι από τις μεγάλες αδυναμίες του Ζόρζε Ζέσους. Σε εξέλιξη οι πρώτες επαφές, πολύ θετικός ο επιθετικός της Φούλαμ.

Σοβαρό, ορατό, υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Κώστα Μήτρογλου ντυμένο στα πράσινα, για πρώτη φορά μετά από τα εφηβικά του χρόνια στις ακαδημίες της Γκλάντμπαχ! Μπορεί στυλιστικά να δυσκολεύεται να το δεχθεί το ουδέτερο μάτι που τον έχει συνδέσει με τα κόκκινα, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του

SDNA που έρχονται από την Πορτογαλία, ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί μία από τις βασικές εισηγήσεις του Ζόρζε Ζέσους, που θέλει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τον Έλληνα σέντερ-φορ, ο οποίος αποτελεί μία από τις μεγάλες το αδυναμίες από την εποχή που αυτός ήταν στον πάγκο της Μπενφίκα.

Τις τελευταίες ημέρες και μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων της Μπεσικτάς με την Φούλαμ, ο πορτογαλικός σύλλογος βρήκε το ανοιχτό πεδίο που ήθελε για να προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και να διερευνήσει τις προθέσεις του. Άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των «λιονταριών» προσέγγισε την πλευρά του Μήτρογλου, που έδειξε πολύ θετική στις πρώτες ανιχνευτικές κρούσεις.

Ο Έλληνας σέντερ-φορ βρίσκεται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα που έχει παραδώσει ο Ζόρζε Ζέσους, άσχετα αν στον σύλλογο της Λισαβώνας παραμείνει και την νέα σεζόν ο Αλγερινός φορ Ισλάμ Σλιμανί και αυτό γοήτευσε την πλευρά του Έλληνα φορ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Ζέσους έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη. Για να μην τα πολυλογούμε η πλευρά του Μήτρογλου δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Σπόρτινγκ κάνοντας οικονομική θυσία και ρίχνοντας τις ετήσιες απολαβές του, που σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Φούλαμ υπερβαίνουν κατά τι τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν μπορεί με τίποτα να φτάσει η Σπόρτινιγκ μισθολογικά. Δείγμα ότι η προοπτική του πορτογαλικού συλλόγου τον συγκινεί ιδιαίτερα.

Η Σπόρτινγκ έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις της Φούλαμ, που είναι πάγιες από την αρχή του καλοκαιριού. Ο αγγλικός σύλλογος συζητά το ενδεχόμενο πώλησης σε ένα ποσό γύρω στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ, ώστε με αυτά τα χρήματα να πληρώσει στον Ολυμπιακό την τελευταία δόση της μεταγραφή του. Οι «κότατζερς» συζητούν και το ενδεχόμενο δανεισμού, μόνο που σε αυτή την περίπτωση ζητούν ως loan fee ένα εκατομμύριο λίρες ακατέβατα, ενώ διαπραγματεύονται το ποσοστό του συμβολαίου του Μήτρογλου που θα καλύψει ο ενδιαφερόμενος σύλλογος.

Στο διά ταύτα. Μετά το πράσινο φως που πήρε από την πλευρά του Κώστα Μήτρογλου, η Σπόρτινγκ σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές θα χτυπήσει (σε πρώτη φάση) ανεπίσημα τις επόμενες ημέρες την πόρτα της Φούλαμ, θέλοντας να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί της. Στόχος των Πορτογάλων να εξασφαλίσουν την όσο πιο ευνοϊκή για αυτούς συμφωνία, αφού δεν θέλουν να χαλάσουν το χατίρι στον νέο τους προπονητή, τον οποίο έχουν χρυσοπληρώσει. Ένα μόνο πράγμα παραμένει σίγουρο: ο Κώστας Μήτρογλου αποκλείεται να παίζει την επόμενη χρονιά στην Φούλαμ και πως αυτή την στιγμή η Σπόρτινγκ δείχνει να είναι στην pole position για την απόκτηση του είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό...

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα