Ρεκόρ Γιουβέντους με τρίτο Κύπελλο στην σειρά

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Λάτσιο και κέρδισε το Coppa Italia 2017, όπως το 2015 και το 2016, για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι παίκτες του ξαναγράφουν ιστορία σε μία διοργάνωση που έτσι κι αλλιώς έχει το αποτύπωμα της Γιουβέντους: 12 νίκες, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον, αλλά οι τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις είναι ρεκόρ.

Ο δρόμος για το μαγικό tremple είναι ορθάνοιχτος, αφού κατακτώντας και το πρωτάθλημα στη Κυριακή, στον αγώνα με την Κροτόνε, απομένει ο τελικός του Κάρντιφ, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά αυτή η Γιουβέντους έχει δείξει μέσα στην διάρκεια της σεζόν ότι αυτή μπορεί να είναι χρονιά της.

«Εξιλεωθήκαμε για τον κακό αγώνα της Κυριακής. Ηταν μία καλή αντίδραση και ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά γι αυτό που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο, όπου ξόδεψαν πολλή ενέργεια», είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Ο Ντάντι Αλβες πήγε πολύ καλά, όπως όλοι οι άλλοι, αλλά σε βραδιές σαν αυτή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα παίκτη. Κερδίσαμε τον πρώτο τίτλο, τώρα θέλουμε να πάρουμε τον δεύτερο την Κυριακή κατά της Κροτόνε, που πήρε 17 βαθμούς τις τελευταίες 7 αγωνιστικές, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Θα χρειαστούμε ένα καλό παιχνίδι, όπως αυτό που κάναμε με την Λάτσιο.

Μας λείπει μια νίκη, και θα την ήθελα την Κυριακή. Θα πρέπει όλοι να είναι στο γήπεδο, γιατί θα είναι το καθοριστικό παιχνίδι», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα